DogWalkTrail
Jubileum week

 

11 tot 18 januari 2020

 
DogWalkTrail bestaat op 2 januari 2020 al weer 20 jaar. Wat is er een hoop gebeurd in deze tijd....

Het begon allemaal met mijn 1e hond BODHI (1995 – 2006)
 
Tot mijn 25ste was het door mijn drukke bestaan in Nederland een tijd lang moeilijk een hond in mijn leven te brengen. Toen besloot ik dit toch te doen en koos ik voor Bodhi, een Akita Inu‑pup van toen 8 weken. Ik beloofde hem een outdoor leven, waarin hij veel buiten kon zijn. Mijn werk in de buitensport en als skileraar maakte het gelukkig mogelijk hem overal mee naar toe te nemen.

Terwijl ik heerlijk buiten bezig was, besloot ik om hond en buitensport te combineren in een eigen bedrijf. Ik verkocht mijn huis en verhuisde naar de Ardennen om van daaruit te werken voor buitensportbedrijven. Verder startte ik een eigen bedrijf in actieve vakanties voor baas en hond. Zo vormde Bodhi de aanzet voor DogWalkTrail, niet alleen in de Ardennen maar ook in Oostenrijk.. Samen zijn we naar de Ardennen (en later naar Oostenrijk) gegaan en hebben we 11 jaar een super leven in de buitensport gehad.
 
Op 15 september 2006 heb ik helaas afscheid van Bodhi moeten nemen. Ironisch genoeg heb ik hem in de Ardennen tijdens een DWT Bodhi-kano weekend moeten laten inslapen. Hij was en is de geest van het bedrijf  DogWalkTrail. Ook in de toekomst zal hij daarom betrokken blijven. Zo zal het Bodhi‑kanoweekend blijven bestaan en hebben we in Oostenrijk ons appartement "Bodhi’s Alpenglück"
 
Bodhi, bedankt dat je mij de kans hebt gegeven DogWalkTrail te starten.
Zonder jou was dit nooit gebeurd en zo'n succes geworden.
  
Al sinds 1997 verdiep ik mij (mede door mijn Akita) in hondengedrag om onze reizen met honden goed te laten verlopen. Sinds 2000 zijn er ongelofelijk veel honden met hun bazen voorbij gekomen die mij een onschatbare hoeveelheid aan kennis en ervaring hebben gegeven over hondengedrag. Mijn speciale aandacht gaat uit naar de roedel methode omdat dit een zeer boeiende manier van omgaan met de hond is. Ik heb met mijn hond Bodhi natuurlijk getraind bij de Roedel en ben daardoor zeer enthousiast geworden. Daarom heb ik het eerste deel van de roedelmethode bij het instituut de Roedel gevolgd om DWT goed te kunnen runnen en vanaf dat moment heb ik mij met vol enthousiasme in het gedrag van honden verdiept. Sinds 2010 heb ik mij ook verdiept in de werkwijze van Amichien Bonding van Jan Fennel. Ik heb de opleiding Foundation en Advanced course gevold en ben geslaagd voor mijn examen.

Inmiddels alweer een paar honden verder en heel wat dingen mee gemaakt en beleefd en huizen ge en omgebouwd. Vanaf 2007 is Francois mij komen ondersteunen en hebben we heel wat moois neergezet met dieptepunten maar ook vele hoogtepunten. Samen met een leuk team en zeer enthousiaste medewerkers zijn we inmiddels 20 jaar verder.

Dit kunnen we natuurlijk niet zo maar voor bij laten gaan.
 
Jubileum week
 
Deze week is voor iedereen die al eens bij DogWalkTrail is geweest ofwel in de Ardennen, Nederland of Oostenrijk en voor iedereen die het leuk vindt om met ons team herinneringen op te halen.  Heb je inmiddels geen hond meer en ken je ons nog van heel in het begin dan ben je natuurlijk ook welkom op deze week.
 
Jubileum week
 
Wat gaan we doen:

We gaan maandagen dinsdag een leuke sneeuwschoenwandeling maken en s’middags gezellig herinneringen ophalen onder het genot van een warme chocolademelk of een Glühwein. De fotoalbums die je zelf hebt van een vakantie kun je natuurlijk ook mee brengen en wij halen natuurlijk ook wat boeken uit de kast.

Op woensdag heb je een dag helemaal voor jezelf waarna we donderdag weer nog op stap voor een leuke wandeling.

De vrijdag is het mogelijk optioneel een dag wandeling mee te doen waar we wat hoger op gaan

(€ 45,00 p.p.inclusief taxi of gondel)

Vrijdag avond is er dan een leuke gezellige thema avond. Heerlijk eten en genieten van mooie verhalen en op naar weer nieuwe avonturen. De avond sluiten we af met een jubileum feest waar we met jullie en vrienden en familie vieren dat we 20 jaar bestaan.

De Jubileum prijs is € 400,00 per persoon.

Inclusief: 3 wandelingen met gids en vrijdagavond een thema avond, 7 overnachtingen.

Je krijgt per boeking een eigen slaapkamer met eigen douche/wc.

Exclusief maaltijden. Het is mogelijk om op de andere avonden (behalve de woensdag) ook in de bistro te eten.

Wij hopen jullie te mogen zien op onze jubileum week.
 
Jubileum week
 
We konden niet al onze stamgasten op foto hier voorbij laten komen natuurlijk maar we hebben een hele kleine selectie gemaakt. We zullen deze over de komende weken gaan aanvullen als we alle oude foto’s weer eens door gaan kijken. Natuurlijk vinden we het heel leuk als jullie zelf ook nog foto’s hebben en we kunnen kijken of jullie die zelf kunnen toevoegen aan dit album: https://myalbum.com/album/EAVBAJqBR2Z
 
Jubileum week
Terug naar boven