Hallo hondenvrienden,

 
Wij zijn Bianca en Francois en tevens eigenaren van DogwalkTrail actieve hondenvakanties, en de hond vriendelijke accommodaties de DogMountainInn en de DogLoghomes.

Graag leggen wij jullie hier uit wat er allemaal mogelijk is bij DogWalkTrail en de accommodaties. Samen met ons team hopen we jullie te mogen verwelkomen in Oostenrijk!
 
DogWalkTrail Accomodatie
 
DogWalkTrail accommodatie:

Wij verhuren hond vriendelijke accommodatie in Oostenrijk (Salzburgerland). In het dorpje Niedernsill (vlakbij wintersport gebieden Zell am See en Kaprun)

In het dorpje Niedernsill zelf ligt onze DogMountainInn en in het gehuchtje Lengdorf (hoort bij de gemeente Niedernsill) liggen de DogLogHomes.

Als je een groepsreis/programma boekt bij DogWalkTrail logeer je altijd in onze DogMountainInn.

De DogMountainInn is een gebouw met daarin verschillende appartementen en kamers. Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen. Op de bovenste verdieping bevinden zich 2 appartementen en een pension kamer. Op de middelste verdieping is aan de ene kant een zeer ruim appartement (met indien gewenst een extra studio er aan vast) met dakterras. Aan de overkant van dit appartement bevindt zich een ruime pensionkamer. Op de beneden verdieping bevindt zich een appartement met eigen tuin en eigen opgang.
 
DogWalkTrail Accomodatie
 
Aanzicht DogMountainInn

Op de begane grond bevindt zich ook het privé appartement van onze medewerkers Alexandra en Irma die tevens het pand beheren en de bistro runnen. Samen met hun 2 honden Sky en Wolf en de kat Max wonen en werken zij in en rondom de DogMountainInn.

Deze appartementen kunnen los worden geboekt via onze site www.dogmountaininn.nl

Op ons foto album van de DogMountainInn kun je de verschillende appartementen en kamers bekijken: myalbum.com/XPfsGxgFo7Ou
 
DogWalkTrail Accomodatie
 
Woonkamer appartement Utah

In bepaalde weken zijn de appartementen en kamers in de DogMountainInn geblokkeerd voor de groepsreizen. De verschillende slaapkamers in de appartementen worden in deze groepreizen gebruikt als losse pension kamers. Je deelt dan dus eventueel een appartement maar hebt altijd je eigen slaapkamer met je eigen douche/wc.

Alle appartementen/kamers zijn verschillend qua oppervlakte en hebben een eigen thema.

De verschillende appartementen/kamers:
· Buck’s Wild West. Studio met kleine woonkamert en keuken/slaapkamer met een bijzondere 2 persoons hoogslaper….  

· Ealuk’s tipi tent. Kamer ingericht met hoog bed, ingebouwde bench, indianen thema en mooie tipi foto wand.

· Tikaani’s Treehouse. Studio met kleine woonkamer, keukentje en slaapruimte heel veel hout en boomstammen…

· The Wolf Denn. Kamer met als thema de wolf!

· Utah’s mountain. Appartement (thema de bergen) wat je wat keuken en woonkamer deelt met met Studio Sesi Snow (ingericht met thema sneeuw)

· Soma’s Iglo. Kamer waar alles te maken heeft met Noorderlicht en Iglo’s.

· Bodhi’s Alpenglück. Geeft je het gevoel geeft in een berghut te slapen.
 
DogWalkTrail Accomodatie
 
Tuin DogMountainInn

Naast onze DogMountainInn hebben we ook nog onze DogLogHomes. Deze in Canadese stijl gebouwde blokhutten hebben we ook volledig ingericht op de hond en staan ietsje hoger aan de andere kant van het dal in Lengdorf.

De DogLogHomes bestaan uit 2 blokhutten, de kleine hut The Logcabin en de grote The Lodge. The Logcabin is geschikt voor 2 a 3 personen (1 slaapkamer) en The Lodge voor 4 – 6 personen (2 slaapkamers en 2 badkamers). Beide hutten zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien en vanzelfsprekend uitermate sfeervol ingericht.

Mocht je het leuk vinden om mee te doen aan begeleide wandelingen door Nederlands sprekende in Oostenrijk opgeleide bergwandelgidsen die ook nog eens verstand hebben van het gedrag van honden dan kun je vanuit de DogLogHomes bij ons in de winter en in het voor en naseizoen mee doen aan een DogMountainExperience week. In de zomer kan je van juni tot half september op stap met een privé gids. Kijk op de site van de DogLogHomes (www.dogloghomes.com) voor meer informatie.

En ben je een echte fijnproever en levensgenieter dan kan je voor luxe wandel pakketten kijken op www.dogwalktraillifeisgood.com Wandelen en genieten alles in 1!

Op deze GoodLife website zijn voor einde 2018 ook de MountainChalets te vinden waar je welkom bent met de hond. Deze huizen zijn gepland om vanaf zomer 2019 gereed te zijn voor de verhuur en worden als alles volgens plan loopt vanaf najaar 2018  gebouwd naast de DogMountainInn.
 
DogWalkTrail Accomodatie
 
De DogLogHomes (links) The Logcabin en (rechts) The Lodge

Al onze DogWalkTrail accommodatie zijn volledig ingericht op de hond. Zodoende hebben jij en je hond een fijne vakantie. Goede omheining, uitloopruimte en afgezette terrassen en tuinen. Hondenmanden, hondenbedden en allerlei leuke wandelpaden voor baas en hond. In de winter uitlaatservice een paar keer per week terwijl jij je vermaakt op een piste. Kortom de ideale honden vakantie vindt je bij ons.

Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Het is niet mogelijk om een vakantie vooraf te annuleren ZONDER een reisverzekering of annuleringsregeling. (Zie onze voorwaarden) Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende vragen door.
Terug naar boven