Doggy day care uitlaatservice
(oppas voor de hond tijdens uw wintersport)

 
Terwijl u speelt in de sneeuw zorgen wij dat u hond
even lekker buiten speelt en aandacht krijgt zodat
u gerust kunt genieten van uw dag op de piste
Gezellig de hond mee op de wintersport vakantie
 
Doggy day care uitlaatservice (oppas voor de hond tijdens uw wintersport)
 
Winter van half december tot eind maart (alleen te boeken via de mail voor af aan uw vakantie)

4 dagen per week uitlaatservice terwijl u aan het wintersporten bent

• Wij laten de hond in de hondenspeelplaats bij de huisjes plassen en poepen.
• spelen en ravotten met de eventuele andere gasthonden en we gaan een stukje lopen
• knuffel kwartiertje mag niet ontbreken. De hond zal tussen 12.00 uur en 14.00 uur worden uitgelaten

Kosten voor 4 dagen: € 80,00 (het is niet mogelijk losse dagen te boeken)
Compleet pakket
 
Hondendagopvang inclusief een winter wandel pakket (2 hele dagen opvang terwijl u aan het wintersporten bent. Alleen mogelijk in een wandelpakket)
 
Samen met uw trouwe viervoeter genieten van de prachtige witte bergen en besneeuwde vlaktes. Spelen met de hond in de sneeuw, relaxt wandelen over de winter wandelpaden in het dal en een dag de bergen in op sneeuwschoenen. Lekker skiën/snowboarden terwijl uw wordt uitgelaten. Dit kan met een DogWalkTrail Winter activiteiten pakket. Winterwandeling, sneeuwschoenwandeling, winter avondprogramma met rodelen Gourmet avond en uitlaatservice of dagopvang voor de hond.
 
Doggy day care uitlaatservice (oppas voor de hond tijdens uw wintersport)
 
2 dagen dag opvang, oppas terwijl u aan het skiën of boarden bent. Daarnaast nog 2 halve dag wandelingen met of zonder sneeuwschoenen. De hond kan van 09.00 uur tot 14.00 uur naar de opvang worden gebracht. Ook is het mogelijk dat de honden thuis blijven en tussen 12.00 uur en 13.30 uur worden uitgelaten. Een kaas of vlees fondue of gourmet avond.
U brengt de hond naar de DogMountainInn waar er een gezellige kamer is ingericht voor de hondjes. Er is  een hondenspeeltuin en uitloop veld waar hondjes lekker kunnen ravotten. Honden hebben ook een korte uitlaat ronde in de prachtige wandelomgeving van de opvang. In sommige gevallen komen wij naar de accommodatie toe zodat de hond(en) in eigen omgeving blijven.
Alleen voor de hondjes uit de DogLogHomes, Appartement Bodhi en de DogMountain Inn
*Maximaal 4 hondjes per dag in de honden dag opvang. Uitlaat service is altijd mogelijk mocht er geen plaats meer zijn in de dagopvang. Honden moeten sociaal zijn naar andere honden (als dit niet het geval is, is het wel mogelijk om uitlaatservice te boeken
*loopse teven kunnen niet worden opgevangen. (als dit wel het geval is, is het wel mogelijk uitlaatservice te boeken)
* u boekt altijd een winter pakket inclusief de wandelingen. Het is niet mogelijk de uitlaat service of opvang zonder pakket te boeken.
 
Doggy day care uitlaatservice (oppas voor de hond tijdens uw wintersport)
 
Programma:
Op maandag is er een eerste sneeuwschoen wandeling. Bij te weinig sneeuw zullen we een oriëntatieloop gaan doen of winterwandeling. Op maandag en dinsdag gaat u lekker skiën, snowboarden of andere wintersporten. Op deze dagen vangen wij de hond(en) op van 09.00 tot 14.00 of  laten wij de hond uit tussen 12.00 en 13.30. Op woensdagavond verzorgen wij dan een fondue of gourmet avond voor u in uw eigen DogWalkTrail accommodatie. Tenslotte gaan we op vrijdag nog een prachtige sneeuwschoenwandeling maken.
Dit pakket kan alleen geboekt worden vanuit de DogWalkTrail accommodatie: De DogLogHomes en Appartement Bodhi en de Dogmountain Inn.

Sneeuwschoenwandelen: Na een korte introductie met uitleg over materiaal en de heel eenvoudige wandeltechniek gaan we schitterende wandelingen maken door ongerepte natuur. Dan gaan we starten met de sneeuwschoenwandeling. We wandelen hierbij door meters verse sneeuw en maken een prachtig spoor terwijl we genieten van de stilte en het zwemmen van de honden in de sneeuw. (de wandeling wordt in duur en zwaarte aangepast aan de groep) Goede stevige winterschoenen en warme (ski of wandel) kleding zijn een vereiste.

Fondue of gourmet avond: Vanavond hoeft u niet te koken. Wij zorgen dat er om 17.00 uur een gourmet of fondue set aanwezig is, de tafel gedekt is, schalen zijn opgemaakt met kaas, vlees en vis (of vegetarische lekkernijen), 2 salades in schalen, sauzen, stokbrood met kruidenboter en wat rauwkost op tafel staan. Daarna kunt u lekker gaan eten wanneer het u uitkomt.

Kosten voor het gehele pakket: € 250,00 op basis van 2 personen.
Ieder extra persoon á 45,00 (kinderen á 15,00)

Inclusief activiteiten programma en inclusief dagopvang of uitlaatservice (exclusief kosten accommodatie)
  
Dagopvang voor meerdere dagen zonder pakket tijdens uw verblijf:
In overleg met de plaatselijke honden dagopvang is het ook mogelijk afspraken te maken. Dit gaat in overleg met Beate zelf. U kunt haar bereiken onder

http://www.beates-hundebetreuung.at
 
Doggy day care uitlaatservice (oppas voor de hond tijdens uw wintersport)
Terug naar boven