•  

Wijze lessen van je hond...

 
Wat: Dogs & Human Insight week
Wanneer: 18 tot 25 maart  
Kosten: € 795,00 p.p.
Minimaal aantal deelnemers: 4
Maximaal aantal deelnemers: 8
Aantal honden: maximaal 2 honden per persoon
Moeilijkheidsgraad: van blauw tot licht rood
 
Wijze lessen van je hond...
 
Deze week staat in het teken van de band tussen jou en je hond. Je leert deze band te verdiepen en zodoende leer je veel over jezelf. Naast deze verdieping gaan we natuurlijk ook lekker wandelen in de prachtige Oostenrijkse natuur.

Deze week is geschikt voor alle baasjes en honden zolang je maar een normale conditie hebt. De wandelingen inclusief in het programma zijn eenvoudig en hebben geen enorme hoogteverschillen. (al moet je in Oostenrijk natuurlijk wel altijd wat stijgen en dalen) Naast de wandelingen in het programma is er nog voldoende tijd om of lekker te relaxen of mee te doen met pittigere optionele wandelingen. Let wel indien je op zoek bent naar een echte wandelvakantie met je hond dan zijn andere weken in ons programma geschikter aangezien deze week dus in eerste instantie gaat om de coaching met je hond. Coaching met je hond houdt dus ook in dat je bewust wilt werken aan jezelf en je band met je hond.

Accommodatie
We overnachten in de appartementen van de DogMountainInn. In de appartementen heb je altijd je eigen slaapkamer maar deel je de badkamer, keuken en woonkamer met 1 of maximaal 2 andere gasten. De appartementen zijn zeer ruim dus voldoende plaats voor baasjes en hun viervoeters. Bij de DogMountainInn hoort een ruime tuin (met hondenzwembadjes en speelplekken voor de honden) en een eenvoudige maar gezellige gemeenschappelijke stube met daarbij een leuke veranda (hier eten we ook). Je neemt je eigen beddengoed/handdoeken mee of je kan dit huren. (€ 15,00 p.p.)   

Maaltijden
Alle maaltijden zijn inbegrepen in de prijs vanaf ontbijt zondagochtend tot ontbijt zaterdagochtend van vertrek. De avondmaaltijden zijn afwisselend in een restaurant of de DogMountainInn (bereid door Irma en Alexandra) of er ligt een maaltijdenpakket klaar dat door de groep zelf wordt bereid. Het ontbijt bestaat uit een buffet met broodjes/beleg zoet en hartig/yoghurt/jus d`orange/koffie/thee. De lunch bestaat uit een zelf bij het ontbijt klaar te maken lunchpakketje (broodjes/drinkpakje/fruit/reepje) De maaltijden zijn eenvoudig doch voedzaam.  Ben je vegetariër? Geef dat dan aan ons door dan houden we daar rekening mee. Heb je andere dieetwensen of allergieën? Dan is het verstandig om zelf eten mee te brengen daar we daar hier niet altijd aan de daarvoor geldende eisen kunnen voldoen. Wij adviseren je daar graag over. Drankjes zijn altijd voor eigen rekening.
 
Wijze lessen van je hond...
 
Ook voor beginners
Deze week is geschikt voor zowel deelnemers die al in de bergen hebben gewandeld als voor beginners. Zoals gezegd zijn de wandelingen in het programma niet te zwaar en voor iedereen goed te doen. Indien je graag een iets pittigere wandeling wilt dan is er op vrijdag de mogelijkheid om aan een pittige tocht mee te doen. Ben je nog nooit met DogWalkTrail op pad geweest en wil je vooraf wel al tips hoe met je hond in de bergen te lopen. Dan maken we graag kennis met jullie tijdens onze cursus wandelen in de bergen in Nederland lerenwandelenmetjehondindebergen.com

Een rustdag
Tijdens de week is er 1 rustdag. Wij adviseren  je ten zeerste om deze dag niet echt te gaan wandelen. Voor jou als peroon is het beter maar voor de hond zijn er naast de wandelingen heel veel extra (vaak nieuwe) indrukken op te doen. Dit kost enorm veel energie. Onze (intussen 17 jaar) ervaring heeft ons geleerd dat dit soort weken voor de honden behoorlijk vermoeiend zijn. Op de rustdag kan je bijvoorbeeld mee gaan met het waterspektakel om te gaan kanovaren en/of suppen of eventueel individuele coaching krijgen.

*Inclusief in de reissom zijn: 7 overnachtingen, alle maaltijden vanaf zondagochtend t/m zaterdagochtend, 4 (coach)wandelingen met DogWalkTrail gids, 1x avondprogramma, coaching.  

*Exclusief de reissom zijn het vervoer van Nederland/België naar Oostenrijk en terug en hier ter plaatse , evt tol en parkeergelden, drankjes, schoonmaakkosten (€ 27,50 p.p.) en toeristenbelasting (€ 1,15 p.p.p.n.) optionele wandelingen/activiteiten. Verzekeringen. In Oostenrijk kan je lang niet bij alle winkels/hutten pinnen en boven in de bergen is pinnen zelfs een uitzondering.

Er is op deze reis geen stamgasten korting mogelijk.
 
Wijze lessen van je hond...
 
Annuleringsregeling

Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Het is niet mogelijk om de annuleringsregeling op een later tijdstip nog af te sluiten.

Overig

Tijdens de groepswandelingen mogen honden niet aan flexlijnen aangelijnd zijn.
Aan het begin van de week leggen we je graag uit waarom wij dit niet verantwoord achten.
Alle info, prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.
Terug naar boven