Alleenreizende wintersport
wandelweek met hond 2018

 

Deze week is VOL

 
De alleenreizende wintersport week met je trouwe viervoeter...
Genieten van de stille besneeuwde natuur...
De honden dollen met elkaar in het witte poeder...
 
Wintersport met de hond in de vorm van sneeuwschoenwandelen en skiën.
 
Alleenreizende wintersport wandelweek met hond
 
Groeps wintersport met de hond in de vorm van sneeuwschoenwandelen en eventueel voor skiliefhebbers skiën met een groep. In de zomer al heel wat jaartjes bij ons een geliefde week maar nu ook in de winter.

Programma

Zaterdag: aankomst in de DogMountainInn in Oostenrijk. Je hebt je eigen slaapkamer maar deelt de woonkamer/keuken/badkamer.

Zondag: Intro wandeling waarin we kennis maken met het materiaal dat we veel zullen gebruiken deze week... de sneeuwschoenen en de wandelstokken! Natuurlijk we meteen kunnen wennen aan het lopen met de sneeuwschoenen. Maar sneeuwschoenwandelen is absoluut niet moeilijk en voor iedereen geschikt! Elke avond na de activiteiten gezellig samen koken en lekker eten!

Maandag: vandaag gaan we op pad voor een mooie sneeuwschoenwandeling. Als jullie eind van de middag terug komen in de accommodatie staat daar alles al klaar voor een lekkere gourmet maaltijd.


Dinsdag: vrije dag of mogelijkheid tot dagje skiën of snowboarden met gids.
(meerprijs € 25,00 p.p. exclusief liftkaartje en materiaal. (minimaal 3 maximaal 6 deelnemers)

Woensdag: Een bezoek aan de Krimmler waterval met een uitdagend stukje wandelen. Onderweg lekker warm lunchen zodat er vanavond alleen nog soep met brood moet worden klaar gemaakt.

Donderdag: natuurlijk moeten we met  de sneeuwschoenen ook nog een stukje hoger op de berg. We gaan met de gondel omhoog en maken een prachtige sneeuwschoenwandeling tot terug in het dal.

Vrijdag: voor de enthousiastelingen is het mogelijk om tegen een meerprijs nog een optionele sneeuwschoenwandeling te doen. Een wat langere dag met nog een paar leuke uitdagingen.... Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om zelf lekker te gaan skien.
 
Alleenreizende wintersport wandelweek met hond
 
Waar verblijf je en wat eten we:

Verblijf tijdens deze week is in de DogMounTain Inn www.dogmountaininn.eu
Er zijn 3 appartementen in de DogMountainInn en deze hebben 2 of 3 slaapkamers. Ieder appartement heeft een ruime badkamer, woonkamer en een keuken. Twee van de appartementen hebben een gezellige houtbrander. Deze zullen dan ook worden gebruikt als ruimte waar zal worden gekookt en zal worden gegeten. Je deelt met maximaal 3 medereizigers een appartement. Ieder heeft een eigen slaapkamer tot zijn beschikking samen met zijn of haar hond(en). Douche en wc moet worden gedeeld met de deelnemers van het appartement.

We zorgen dat er voor iedere dag voldoende ingrediënten aanwezig zijn voor ontbijt en voor de lunchpakketjes. Daarnaast zorgen we voor maaltijdpakketten. De bedoeling is dat je met elkaar kookt en gezellig in een van de appartementen met elkaar zult eten. De maximale hoeveelheid deelnemers is 8 personen.
 
Datum 2018:

03 - 10 febaruari 2018

Wat kost het:
 
Reissom: € 615,00 p.p.

Inclusief:
7 overnachtingen in eigen pension kamer met eigen douche en wc in de DogMountainInn (www.dogmountaininn.eu)

Intro wandeling, sneeuwschoenwandeling, gondelwandeling, bezoek Krimmler wasserfall, sneeuwschoen materiaal, gids, ontbijt, lunchpakket en alle avond-maaltijden (deze vinden plaats in de bistro van de dogmountaininn)

Exclusief:
Skiën of snowboarden
Vervoer naar Oostenrijk v.v. en ter plaatse
Verzekeringen
Overige maaltijden
Optionele activiteiten

Schoonmaakkosten € 30,00 p.p.

Toeristenbelasting € 1,15 p.p.p.n.

Voor meer foto’s kunnen jullie kijken op: http://www.mijnalbum.nl/Album=SCNNENPD
 
Alleenreizende wintersport wandelweek met hond
Terug naar boven